Izuzetna nam je čast zaželjeti Vam dobrodošlicu u apartmansko naselje Dianaville.
U prekrasnom zelenilu prostranog vrta, prošaranog ružinim grmovima, u miru i tišini, samo stotinjak metara udaljeni od plavetnila mora, u dvije velike kuće, nalaze se apartmani Dianaville, u kojima možete ugodno provesti dane Vašeg odmora.
Nalazimo se u živopisnoj uvali BANJOLE na području općine Medulin i samo nekoliko kilometara od Parka prirode Kamenjak na samom vrhu istarskog poluotoka.

Dianaville Banjole Dianaville Banjole Dianaville Banjole
Dianaville Banjole Dianaville Banjole Dianaville Banjole

Naši prostrani apartmani i velike dvokrevetne sobe posebno su osmišljeni da ponude Vašoj obitelji blagodati vlastitog doma. Svaki Apartman je čist, specifičan, udoban i pruža Vam privatnost svojim vlastitim balkonom s prekrasan pogledom na more, terasom s pogledom na vrt i igralište, kao i velikim prozorima s prekrasnim pogledom na more.
Naš primarni cilj je Vaš odmor, udobnost i opuštanje, u ovom jedinstvenom mjestu sa svježim povjetaracem i prirodnom borovom šumom.

"Diana", se trudi da se svim gostima osigura ugodan boravak, prekrasan odmor i želu da se ponovo vrate u ovaj raj za odmor. Naš tim je ugodno i raspoloženo osoblje, uvjek na usluzi koje nastoji da boravak kod nas je ostane u Vašem lijepom sjećanju.

Award for Most Successful in 2013!

Dianaville Banjole

Dianaville Banjole
Domus Bonus Apartments   DOMUS BONUS Apartmani
Fam. Grbavčić, HR-52104 Banjole, Pula, Hrvatska; Tel. 00385 52 573 485, E-mail: diana@dianaville.com